Kvalitetsfönster till bra priser

Fönster

Vänd dig till oss om du vill byta fönster - vi lovar att du tjänar på det. Vi monterar kvalitativa och snygga fönster och du höjer värdet på huset. Elkostnaderna minskar också, eftersom moderna fönster håller värmen inne betydligt bättre än gamla och slitna. Att byta fönster är garanterat en bra investering på lite längre sikt.

Här går vi igenom de olika fönster som vi tillhandahåller.

PVC-fönster

Plastfönster i modern, tålig PVC är perfekt för den som drömmer om underhållsfria och prisvärda fönster. PVC-fönster är stryktåliga och kan framställas i många olika stilar - såväl moderna som klassiska. Det går även utmärkt att ha plastfönster på gamla hus.

Med plastfönster har man stora möjligheter att variera sig stilmässigt - med eller utan spröjs, bågar som är runda eller trapetsformade, ett otal olika strukturer med mera. Dessa fönster är dessutom tillverkade enligt miljövänliga metoder och i stort sett helt underhållsfria. Modern PVC är mycket stryktålig mot väder och vind och gulnar dessutom inte.

Aluminiumfönster

Vi erbjuder även mycket tåliga och i princip underhållsfria aluminiumfönster till bra priser. Andra fördelar med fönster i aluminium är den snygga designen, det låga energiläckaget och de miljövänliga tillverkningsprocesserna. 

Precisionen i konstruktionen är också mycket hög, fönstren håller långe och ändras inte i form eller mått med tiden. 

Träfönster

Fönster i trä är en gammal byggtradition, men våra fönster är moderniserade på många sätt. Designen, miljövänligheten och energieffektiviteten är bättre när det gäller moderna träfönster, som förenar det bästa från förr och nu. 

En fördel med dagens träfönster är att de inte kräver lika mycket underhåll som tidigare. Man behöver inte skrapa, tvätta och måla lika ofta som förr och fönsterglasen är starkare än tidigare och tål väder och vind bra. 

Även när det gäller träfönster är kundens valmöjligheter stora. Standardmaterialet är tall, men det går att välja andra träslag. Fönsterglasen håller också mycket hög klass när det gäller bland att värme- och ljudisolering. Leveranstiden är normalt 4-6 veckor. 

Kontakta oss om du bor i Gävle och vill få nya fönster monterade!